Obecně nemám ráda všelijaké mánie a "zaručené" recepty, které lítají českým internetem. Jednu dobu se ve všech českých pekařských skupinách na facebooku rozšířil estonský kringel, který se postupně přetransformoval do ozdobných chlebů (nebo spíš koláčů) s čokoládovou nebo skořicovou náplní. Ne že by nevypadaly lákavě, vypadají výborně, ale vždycky od takových hromadných nadšení čekám hrozně moc a velice často jsem pak zklamaná, tak je prostě rovnou nezkouším. A evidentně tak dost často o něco přicházím, jako třeba teď, holt hromadný názor lidu má občas své opodstatnění :D
Někdy na konci ledna jsem začala uvažovat, že tomuhle výtvoru dám šanci (protože chuť na nutellu byla větší než obvykle a chtěla jsem si ji nějak omluvit...). O to překvapenější jsem byla, když na mě beautiful bread vykouknul jako únorová výzva The Daring Bakers'.